Waffels en meer

Ronkende motoren, koffie met waffels, vastzittende remmen, hoog tempo, stijle beklimmingen, gezelligheid, hazen, konijnen, roofvogels, wolven, topsport …. en een record afstand.
Zaterdag was er enige paniek in het kamp. Want onze vaste navigator had storingsdienst en dus moest er een nieuw plan gemaakt worden. Een heuse tweemansvergadering op zaterdagavond werd belegd en het resultaat was een fantastische route. Echt geweldig. Om half negen vanmorgen trapten we via Veenoord, Schoonebeek, Emlichheim, Wilsum, Itterbeck, Getelo richting Uelsen. Onderweg moesten we nog wel even uitkijken voor van die motorrijders (te lui om zelf te trappen), maar dat ging gelukkig allemaal goed. Eenmaal aangekomen in Uelsen was het gewoon te verleidelijk om niet te stoppen voor de koffie en daar was dan ook geen vergadering voor nodig. Op bijgevoegde foto kun je zien wat de horeca van Uelsen zoal serveert vandaag. Waffels en kersen en slagroom …… Warm …………

Goed, na deze heerlijke versnapering stapten we weer op om vol goede moed huiswaarts te keren. Maar ondanks al mijn waarschuwingen (jongens, zorg er voor dat je je materiaal goed voor elkaar hebt) moest het er toch een keer van komen. Materiaalpech. Een vastzittende rem fietst lastig en daarom moest macgyver er weer aan te pas komen om het euvel op te lossen.
Eenmaal weer op de fiets werd de verloren tijd snel weer ingehaald en stond er bij terugkomst in Nieuw-Amsterdam 83 kilometers op de teller. Een fantastische prestatie. We liggen op schema …. De Bark van Noach fietst steeds verder.

Vorig bericht
Uelsen met slagroom
Volgend bericht
Kilometervreters

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu