Onze acties

  1. Home
  2. Portfolio

Rotterdam Marathon 2019

Rotterdam Marathon 2019 - Beat DuchenneOp 7 april aanstaande lopen een aantal mensen uit Drenthe de marathon van Rotterdam. 42 kilometer en 195 meter afzien om zichzelf tot het uiterste te testen. Daarbij zullen ze aandacht vragen voor stichting Beat…
Lees verder

Greenfield ATB Classic 2018

De ‘GreenField Classic’ 2018, Drentea’s eigen ATB tocht in en rond de bossen van Emmen, staat dit jaar gepland voor zondag 21 oktober. De GreenField Classic is een hoogwaardige NTFU sterren tocht die Drentea Cycling organiseert samen met ATB club de Bushbikers. De routes zijn uitdagend te noemen waarbij je kunt kiezen voor 35 km, 60 km of de 100 km GPS marathon!

Uiteraard weer met de bekende uitgebreide verzorging voor, tijdens en achteraf, een uitdagende time-trial met prijzen en de goed gevulde verloting. De GreenField Classic komt mede tot stand door sponsoring van een aantal ATB minded bedrijven: Broekhuis Emmen – Bikes4You – SportvoedingWebshop.com – Zuiver Culinair.

De tocht wordt mede gefietst voor onze stichting waardoor een deel van het inschrijfgeld ten goede komt voor deze slopende spierziekte. Drentea verdubbeld het deel dat naar Beat Duchenne gaat. Een zeer mooie actie die Drentea al nu al voor het derde jaar op deze manier organiseert.

Lees verder

Amsterdam Marathon 2018

Op 7 september jl. was het Duchenne Awareness Day. Juist op die dag heb ik besloten dat ik op 21 oktober de marathon van Amsterdam ga lopen. Al ruim een jaar ben ik in training om het fysiek te prepareren voor het lopen van een marathon. Volgens de kenners is een jaar niet voldoende en misschien hebben ze gelijk. Maar ik heb een drive. Ik ben tot op het bot gedreven om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor stichting Beat Duchenne. Ik zal het shirt met trots dragen en ik wil ervoor zorgen dat ik de marathon binnen 4 uur volbreng. Al mijn spieren worden tot het uiterste getest, maar zullen herstellen. Het duurt misschien een week of twee, maar dan loop ik weer normaal. Misschien zelfs wel al weer hard. Steun stichting Beat Duchenne en geef mij daarmee dat kleine zetje motivatie om harder te lopen.

Omdat iedereen mag dromen over later

Lees verder

Toertocht 2018

Zaterdag 29 september 2018 fietst Team Beat Duchenne van Amsterdam naar Nieuw-Amsterdam. Deze toertocht bestaat uit ca. 300km en zal via de Afsluitdijk door Friesland, Groningen en Drenthe gaan. Op deze manier willen wij geld ophalen en aandacht creëren voor de nog ongeneeslijke, progressieve en fatale spierziekte Duchenne. Help ons om zoveel mogelijk geld op te halen én meer bekendheid te geven aan deze spierziekte.

U doet een bijdrage, wij doen het werk!

Lees verder
Menu