Greenfield ATB Classic 2018

De ‘GreenField Classic’ 2018, Drentea’s eigen ATB tocht in en rond de bossen van Emmen, staat dit jaar gepland voor zondag 21 oktober. De GreenField Classic is een hoogwaardige NTFU sterren tocht die Drentea Cycling organiseert samen met ATB club de Bushbikers. De routes zijn uitdagend te noemen waarbij je kunt kiezen voor 35 km, 60 km of de 100 km GPS marathon!

Uiteraard weer met de bekende uitgebreide verzorging voor, tijdens en achteraf, een uitdagende time-trial met prijzen en de goed gevulde verloting. De GreenField Classic komt mede tot stand door sponsoring van een aantal ATB minded bedrijven: Broekhuis Emmen – Bikes4You – SportvoedingWebshop.com – Zuiver Culinair.

De tocht wordt mede gefietst voor onze stichting waardoor een deel van het inschrijfgeld ten goede komt van deze slopende spierziekte. Drentea verdubbeld het deel dat naar Beat Duchenne gaat. Een zeer mooie actie die Drentea nu al voor het derde jaar op deze manier organiseert.

Deel je foto

Help ons om meer aandacht te vragen en deel je foto op jouw facebookpagina. Ga naar https://facebook.com/st.beatduchenne om je foto te delen. Dank je wel!

Wil je een donatie doen, vul dan onderstaande donatieformulier in. Betaling kan via iDeal.

Amsterdam Marathon 2018
Rotterdam Marathon 2019
Menu